Rolstoelvervoer

Hierbij een paar foto's van onze T5 die net aangepast is voor rolstoelvervoer, mijn echtgenote die rolstoelgebonden is kan nu met de rolstoel naast me zitten. Dit is goedgekeurd door de RDW.
De bus is van november 2004 en is een TDI met 66.000 km op de teller. De kleur is metallic blauw, motorinhoud 1900cc en een transmissie van 5, maar dat is heel normaal.
De brandstof is diesel.

Ik heb de bus aan de binnenkant verfraaid met vloerbedekking en de bijrijdersstoel heb ik achter de bestuurdersstoel geplaatst. Deze kon NIET met een boutverbinding door de bodemplaat omdat de brandstoftank pal tegen de onderkant zit. Nu heb ik een plaat gemaakt met vier bouten erdoor en op de houten vloer geschroeft, de stoel erop en klaar. Enig nadeel is dat dit natuurlijk niet op de originele manier is bevestigd dus kan ik ook niemand op die stoel vervoeren. De stoel staat er puur als opslag want wegggooien doe je zo'n stoel natuurlijk ook niet. Waarschijnlijk moet ik deze stoel er jaarlijks uithalen voor de APK??

 
groet C.J.Verkaart e-mail: nellichris&zeelandnet.nl &=@
Update !!!   
Ik heb nu alweer een paar keer de vraag gehad hoe het zit met onze rolstoelaangepaste T-5 i.v.m. rolstoelvervoer. De vraag is dan:
 
omdat ik een trekhaak heb weet ik niet goed of een oprijplateau van ongeveer twee meter lengte past of dat ik de trekhaak mogelijk moet verwijderen.
 
Het antwoord wordt gegeven op onderstaande foto's deze geven aan de oprijplaat in uitgeklapte toestand, een detailfoto van de trekhaak met daarover de oprijplaat en een detailfoto van de bevestiging oprijplaat op bodemplaat
 
 

i.v.m. zoekmachines (die alleen deze pagina laten zien) druk op de vw t5 knop voor de gehele homepage